Almega/meny

Fokus ligger på Nordiska tillagningstraditioner och råvaror.

Order skall inkomma senast 13.00 2 arbetsdagar före leverans. För avbokning gäller samma stopptid.
Vid eventuellt behov av kortare varsel, ring för avisering om möjlighet och utbud.

Önskar ni att maten läggs upp på annat sätt än aviserat så kontakta konferensservice.

 

Frukostfrallor 29:-

Ost

Ost/skinka

Leverpastej

Medwurst

Kalkon

 

Fika

Tryffelpralin 25:-

Kanel/kardemummabulle i form 26:-

Surdegsbulle kanel 32:-

Vaniljbulle 29:-

Wienerbröd 32:-

Längder, olika sorter 79:-

Muffins 27:-

Minimuffins 21:-

Tårtor, se hemsida.

Semla 38:-

Minisemla 34:-

 

Sallader och kallskuret tallrikar med eller utan kolhydrater 125:-

Smör och bröd 15:-

10 personer eller fler så levereras det som buffé, under 10 personer i miljövänlig papperslåda

 

Kycklingfilé serveras med fetaost

Lax med ägg och citron

Vegetarisk med fetaost samt rödbetor

Caesar sallad med bacon & kycklinfile

Handskalade räkor med ägg och citron

Serranoskinka, mozzarella, melon och pinjenötter

Vegansallad med hummus, avokado och bönor

Tonfisksallad med ägg

Wraps Large 99:-    Medium 72:-

Tonfiskröra med kapris
Kyckling curry
Laxröra
Fetaoströra (veg)

 

Dagens rätt 135:- inkl sallad, smör och bröd

10 personer eller fler så levereras det som buffé, under 10 personer i portionslåda.

Vecka 38
Måndag  
DAGENS    VEGETARISKA:             Bönbiff serveras med rotfuktsrisotto samt rostad vitlöksky
DAGENS: Pasta carbonara serveras med riven Grana Padano
KOCKENS VAL:                Örtkyckling serveras med rotfruktsrisotto samt rostad vitlökssky
   
 

Tisdag

 
DAGENS VEGETARISKA:  

Blomkålsgryta serveras med ris

DAGENS: Korvstroganoff serveras med ris
KOCKENS VAL: Havets wallenbergare serveras med potatispuré samt skirat smör
   
Onsdag  
DAGENS VEGETARISKA: Kikärtsbiff serveras med potatispuré samt tomat
DAGENS: Ugnsbakad falukorv serveras med potatispuré samt tomat
KOCKENS VAL: Kalops serveras med kokt potatis samt rödbetor
   
Torsdag  
DAGENS VEGETARISKA: Baljväxtlimpa serveras med svampsås, potatispuré samt lingon
DAGENS: Kycklinggryta serveras med rotfrukter, lök samt ris
KOCKENS VAL: Köttfärslimpa serveras med svampsås, potatispuré samt lingon
   
Fredag  
DAGENS VEGETARISKA:  Grönsaksbiff serveras med rödvinssås, potatisgratäng samt rotfrukter
   
KOCKENS VAL:  Bräserad nötstek serveras med rödvinssås, potatisgratäng samt rotfrukter
   
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.