Almega/meny

Fokus ligger på Nordiska tillagningstraditioner och råvaror.

Order skall inkomma senast 13.00 2 arbetsdagar före leverans. För avbokning gäller samma stopptid.
Vid eventuellt behov av kortare varsel, ring för avisering om möjlighet och utbud.

Önskar ni att maten läggs upp på annat sätt än aviserat så kontakta konferensservice.

 

Frukostfrallor 29:-

Ost

Ost/skinka

Leverpastej

Medwurst

Kalkon

 

Fika

Tryffelpralin 25:-

Kanel/kardemummabulle i form 26:-

Surdegsbulle kanel 32:-

Vaniljbulle 29:-

Wienerbröd 32:-

Längder, olika sorter 79:-

Muffins 27:-

Minimuffins 21:-

Tårtor, se hemsida.

Semla 38:-

Minisemla 34:-

 

Sallader och kallskuret tallrikar med eller utan kolhydrater 135:-

 

10 personer eller fler så levereras det som buffé, under 10 personer i miljövänlig papperslåda

 

Kycklingfilé serveras med fetaost

Lax med ägg och citron

Vegetarisk med fetaost samt rödbetor

Caesar sallad med bacon & kycklinfile

Handskalade räkor med ägg och citron

Serranoskinka, mozzarella, melon och pinjenötter

Vegansallad med hummus, avokado och bönor

Tonfisksallad med ägg

Wraps Large 99:-    Medium 72:-

Tonfiskröra med kapris
Kyckling curry
Laxröra
Fetaoströra (veg)

 

Dagens rätt 135:- inkl sallad, smör och bröd

10 personer eller fler så levereras det som buffé, under 10 personer i portionslåda.

Vecka 6

Dagens Lunch – vecka 6

Måndag
DAGENS    VEGETARISKA:             Vegetarisk jambalaya serveras med vitlöksdipp
DAGENS: Kyckling jambalaya serveras med vitlöksdipp
KOCKENS VAL:                   Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås samt kokt potatis
 

Tisdag

DAGENS VEGETARISKA: Zucchini piccata serveras med ris samt tomatsås
DAGENS: Stekt falukorv serveras med lök, stekt ägg samt stekt potatis
KOCKENS VAL: Fisk piccata serveras med ris samt tomatsås
Onsdag
DAGENS VEGETARISKA: Linsjärpar serveras med grönpepparsås, inlagd gurka samt kokt potatis
DAGENS: Pasta carbonara serveras med riven grana padano
KOCKENS VAL: Oxjärpar serveras med grönpepparsås, inlagd gurka samt kokt potatis
Torsdag
DAGENS VEGETARISKA: Linsbolognese serveras med pasta
DAGENS:
KOCKENS VAL:
Fredag
DAGENS VEGETARISKA:                 Grönsaksbiff serveras med bearnaisesås, klyftpotatis samt rostade grönsaker
 
KOCKENS VAL: Helstekt kotlettrad serveras med bearnaisesås, klyftpotatis samt rostade grönsaker
 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.
Vecka 
Måndag
1.
2.
3.
Tisdag
1.
2.
3.
Onsdag
1.
2.
3.
Torsdag
1.
2.
3.
Fredag
1.
2.