WSP

Syster o bror catering är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Beställ cateringVi har tagit fram tre koncept-nivåer för att förenkla din vardag. Det går dock lika bra att beställa från våra vanliga menyer. Om du saknar något i menyerna, vänligen maila oss din förfrågan då vi har mycket mer att erbjuda än det som finns beskrivet här. Länkarna nedan är reserverade för WSP.
Transportavgiften är kostnadsfri vardagar mellan kl 06.00-17.00 tack vare vårt samarbete med WSP´s serviceleverantör Coor Service Management.

När du navigerar vidare via länkarna nedan så använd webbläsarens bakåtpil för att komma tillbaka till denna meny.
Order läggs via orderformuläret skapat för WSP.

BRONS
Det perfekta alternativet då logistiken inte tillåter annat och/eller vid interna möten där förpackningen inte är avgörande.
Bronsnivån innebär kall mat serverad i engångsförpackning.

SILVER
Här har nivån höjts dels genom servering av rätten på porslin och dels i avseende presentationen med ett genomtänkt koncept. Exempelvis erbjuds en semi-varm rätt som med enkelhet kan handskas av intern personal.

GULD
När ni önskar guldkant på Er catering så är guldnivån Ert alternativ.
Nivån innebär att en kock finns på plats för att lägga upp maten. Guldnivån är så nära det går att komma a la carte serverat på kontoret.

MINGEL
Mingelfesten är ett öppet och ledigt sätt att umgås och det perfekta valet när Ni vill bjuda in till en avslappnad tillställning.
Vi erbjuder allt Ni behöver för en lyckad tillställning.
Här har vi samlat ett par paket som passar både ute på terrassen likväl som inne på kontoret.

FIKA
Fika är en social institution i Sverige. Det innebär att man tar en paus för att dricka kaffe gärna tillsammans med en sötsak. Vi på Muhren catering har en stolthet i att leverera fika.
Vi erbjuder allt ifrån nyttiga hembakta bars och fruktfat med uppskuren frukt till tårtan och den klassiska smörbakta kanelbullen.

FRUKOST
Du har säkert hört att frukosten är dagens viktigaste mål – och det är sant!
Vi har samlat ihop ett antal frukostpaket där vi inspireras av hälsosam mat.